Bosch-lämpöpumput Bosch Lämpömestarilta Mikkelin talousalueella

Ota yhteyttä

Boschin huippuluokan lämpöpumput vaativat huippuluokan asennuksen. Teknocon Oy on Bosch-lämpöpumput tunteva Bosch Lämpömestarisi Mikkelin talousalueella. Neuvomme oikean lämmitysjärjestelmän hankkimisessa. 

 

Jos vanha lämmitysjärjestelmäsi alkaa tulla tiensä päähän tai haluat pienentää lämmityskustannuksia ja asumisen hiilijalanjälkeä, tarpeisiisi oikein mitoitettu Bosch-lämpöpumppu on oiva ratkaisu. Bosch Lämpömestarilta saat ilmalämpöpumput, ilma-vesilämpöpumput ja monet muut nykyaikaiset lämmitysjärjestelmät − ja asennukset ammattitaidolla.

 

Ota yhteyttä!

Perusteellisesti koulutettu Bosch Lämpömestari

Bosch Lämpömestareiksi valikoidaan vain lämmitysalan asiantuntijoita sekä putkimiehiä, joilla on vankka ammattiosaaminen. He saavat perusteellisen koulutuksen Boschin tuotteista sekä mitoituksesta ja asennustavoista. Koska Boschin tuotteet kehittyvät jatkuvasti, järjestetään Lämpömestareille myös lisäkoulutusta vuosittain.

Soita ja kysy lisää

Maksuton arviokäynti sopivan lämmitysjärjestelmän valitsemiseksi

Valtuutettuna Bosch Lämpömestarina Teknocon auttaa sinua juuri oikean lämpöpumpun valinnassa. Hoidamme myös asennuksen ja jälkihuollon varmalla ammattitaidolla. Boschilla on laadukas valikoima erilaisia lämpöpumppuja alkaen hintaan 10 000 €.

 

Ota yhteyttä ja kerro toiveistasi, niin tulemme ilmaiselle arviointikäynnille! Kartoitamme tarkkaan tarpeesi, ja saat lämmitysjärjestelmän, joka on juuri oikea kotiisi ja tiloihisi.

Tilaa arviointikäynti

Boschin luotettavaa laatua

Bosch on arvostettu lämpöpumppujen valmistaja, joka on tunnettu huippulaadukkaista tuotteistaan. Sopivalla Bosch-lämpöpumpulla lämmität kotisi kustannustehokkaasti ja ekologisesti.

 

Boschin lämpöpumpuissa on moderni automatiikka, joten lämpöpumppua on myös erittäin helppo käyttää. Varmistat ratkaisun toimivuuden hankkimalla pumpun asennuksineen Teknoconin ammattitaitoisilta asentajilta.

Ota yhteyttä!

Huippuluokan takuu

Kun hankit Bosch-lämpöpumpun Teknoconin Bosch Lämpömestarilta, saat laitteille kuuden vuoden takuun ja lisäksi ilmavesi- ja maalämpöpumpuille (6–17 kW) 10 vuoden kompressoritakuun. Lämpöpumpullasi on siis täydellinen turva.

Tilaa ilmainen arviointikäynti